vrijdag 9 november 2007

Gisteren is goed begonnen, en dan weer compleet de mist ingegaan. Zucht.

Ben begonnen met twee kommen Special K, gewoon van de goesting en de honger. Daarna op mijn tanden gebeten, en met een grote kop koffie (de helft warme magere melk, de helft espressokoffie, en een Ti-light suikerklontje) de ochtend doorgesparteld.

Vrij onverwacht iets gaan eten met Bart: een stukje quiche met zalm, courgette en dille, met een royale portie gemengde sla erbij.

De namiddag doorsparteld met alweer een grote kop latte, bijna het behang aan de muren kwijtgespeeld, om vier uur een fruityoghurt gegeten (ik moet nog de magere variant inslaan), en dan ’s avonds stevig wat boterhammen gegeten. Geen extra speculoosje.

En toen… was er roleplay ’s avonds, en zette de gastheer een grote kom tsjoepkes (cuberdons of rode neusjes) voor mijn neus, en was ik verloren. Ik weet niet hoeveel ik er heb binnengespeeld, maar het waren er veel… Dat en een stukje warme frangipanetaart, want een van ons verjaarde.

Enfin, deze morgen 91,7, wel vóór mijn ontbijt.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage