dinsdag 13 november 2007

Vergeten wegen deze morgen. Het is dus niet zo dat ik er obsessief mee bezig ben, verre van. Ik moet alleen op mijn tanden bijten om niet te snoepen of naar koekjes te grijpen of zo.

Gisteren de dag begonnen met twee rozijnenboterhammen, 's middags een groot bord soep (de overschot van de pompoensoep) en de overschot van de kip Peking van zaterdag, en daarna het kleine stukje pompoentaart dat nog overbleef.

's Namiddags dan een yoghurtje binnengespeeld: ik heb er aanvaardbare gevonden van den Aldi, met, jawel hiep hoi actieve bifidus, muesli en 0% vetgehalte. Smaken niet slecht.

's Avonds dan weer een stapeltje boterhammen, daarna een melocake (Bart heeft de rest gelukkig meegenomen naar kantoor), wat mandarijntjes, en een pakje fruit/dieetkoekjes dat ik mezelf toestond.

Ben me deze morgen dus vergeten wegen, en ik heb echt geen zin om me opnieuw uit te kleden om dat alsnog te doen, dus dan maar niet. Eigenlijk zou ik me sowieso maar om de week mogen wegen, kwestie van motivatie en zo.

4 reacties:

Op 13 november 2007 om 10:48 , Blogger Marleen zei...

Amai, jij eet nog zoveel op je dieet en je valt nog af ook?

Ik ben dus ook gisteren weer begonnen met diëten en ik heb het volgende gegegeten: 2 kleine boterhammetjes met light jam als ontbijt met thee met melk. Lunch was een blikje tonijn op eigen nat en 2 el light mayonaise met 2 grijze boterhammen. 's Avonds een bord spruitjes met een klein aardappeltje en een half stukje varkensgebraad (van mijn schoonmoeder). Tussendoor een paar flesjes spa bruis en koffie met magere melk en één chocolaatje met nootjes. Twéé stukken taart moeten afslaan. 't Is weinig, maar ik val alleen af als ik iets over de 1000 kcal zit. En ik zit qua gewicht iets boven dat van jou (maar ik ben nog niet zover dat ik dat ga posten, hoor!).

 
Op 13 november 2007 om 13:08 , Blogger Monalisa zei...

Even testen... het zou moeten lukken met het oude paswoord. Al weet ik niet onder welke naam mijn reactie gaat verschijnen. :-) Maar ik kan hier tenminste toch reageren dan... :-)

 
Op 17 november 2007 om 21:35 , Blogger Monalisa zei...

Allez, je hebt vijf dagen zo netjes achter mekaar gepost, en nu al een paar dagen niks? Niet opgeven hoor! Je wilde toch sociale controle? ;-)

 
Op 26 november 2007 om 23:09 , Blogger Gudrun zei...

Dank je, dames, voor de reacties!

Blijkbaar was op een of andere manier de mailfunctie bij de reacties uitgeschakeld, en heb ik ze nu pas gezien...

Marleen, mocht je willen, dan geef ik je posting access, en kan je zelf ook posten wat je eet en zo...

Lisa: yep, die paar dagen afwezigheid was echt wel een slecht teken...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage