zondag 11 november 2007

Zaterdag 10 november

Het valt me op dat ik, nu ik 's avonds probeer niet meer te knabbelen, ik 's morgens veel meer honger heb. Niet gewoon zin in eten, echt wel honger. Ik denk dat ik volgens de meeste diëten dan ook veel te veel eet bij het ontbijt, maar je m'en fous, dan is het makkelijker om de ochtend door te komen zonder te beginnen knabbelen.

Enfin, wat heb ik gisteren in mijn kas geslagen?

- een sandwich met kaas en een kom Special K, en ik denk zo'n halve liter magere melk
- Kip Peking van bij de slager met pasta
- twee stukken zelfgemaakte pompoentaart. Had die pompoen daar maar niet moeten liggen. Maar ik denk dat ze, qua taart, nog heel goed meevalt wat calorieën betreft.
- een stapeltje boterhammen, met alweer een halve liter melk

De knabbelhonger 's avonds heb ik bezworen met een blikje Fanta, en twee mandarijntjes (terwijl Bart een halve kilo pudding heeft uitgelepeld :-p ).

Het is zeker geen diëten in de strikte zin van het woord, verre van, maar ik doe toch mijn best, vind ik. Als ik dit kan volhouden, en nog geleidelijk aan een beetje verstreng (als dus mijn maaginhoud krimpt), dan moeten de kilo's er ook langzaam weer af gaan ook, hoop ik.

Enfin, 91,5 deze morgen.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage