maandag 26 november 2007

Zondag 25 november

Mja, het feit dat ik afgelopen week niks gepost heb, is geen goed teken: I fell off the wagon, en nog geen klein beetje.

Ik ben een goeie week geleden dus hervallen in mijn gevreet: een weekendje Center Parcs, en daarna dan mijn verjaardag en zo. Alle inspanningen zijn dus teniet gedaan, deze morgen was het weer meer dan 92 kilo :-(

Maar ik geef toe: gisteren was het helemaal erg. Dus hopelijk is de weegschaal morgen ietsje genadiger. Hoewel...

Even (met rode kaken) opsommen wat ik gisteren allemaal gebunkerd heb:

- ontbijt: anderhalve versgebakken botercroissant en een cremekoek, met twee glazen Nesquick
- middagmaal: een stevige portie in currybloem gebakken kalkoenfilet, met ananas, een scheutje room, en kroketjes
- namiddag: voor mijn verjaardag een stevig stuk taart Saint-Honoré, zo met van die soesjes, slagroom, en kriekjes vanbinnen.
- avondeten: de overschot van 's morgens, dus nog een croissant, nog anderhalve cremekoek, en een sandwich met kaas
- 's avonds, om en rond tv: het overgebleven stuk taart, een potje rijstpap, en ergens tussendoor nog een stuk zwarte chocolade.

Hmm. Van geen wonder dus dat er deze morgen 92,3 op de weegschaal stond. Blah. Ik ben gewoon een mossel.

1 reacties:

Op 26 november 2007 om 11:35 , Blogger Monalisa zei...

Komaan, komaan! Oppepreacties to the rescue!

't Is niet erg dat je af en toe in je oude gewoontes vervalt, het belangrijkste is dat je dan steeds opnieuw begint met je dieet. Af en toe kort zondigen, en er dan weer tegenaan! Dus, een nieuwe week, een nieuwe start!

(Ik heb dit weekend ook verschrikkelijk gezondigd: vrijdag spaghetti gegeten, op zich niet erg, maar wel drie keer opgeschept. Zaterdagochtend spek met eieren, later op de dag veel gemarineerd vlees (was bedoeld voor bbq, maar in ons vakantiehuis bleek geen bbq aanwezig), en een heuse chocoladefondue. Tussendoor veel wijn en chips. Zondagochtend pannenkoeken én koffiekoeken (ja, beide in meervoud). En chips en wijn. Erg. Mijn broek spant als nooit tevoren. Maar: deze middag een soepje en een slaatje, vanavond ook niet te veel eten, morgen weer sporten...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage