vrijdag 14 december 2007

Hopeloos.

Meh.

Dit blijkt dus echt niet te werken: overdag lukt het vrij goed, maar 's avonds kan ik me ├ęcht niet motiveren om nee te zeggen tegen het snoepgoed.

Zondag was trouwens een vreselijke dag. Opgestaan met twee verse croissants en chocomelk. Daarna gaan eten bij mijn ouders: een aperitiefje met blokjes kaas, daarna een mooi stuk foie gras met rozijnenbrood, en dan fazant in een heerlijke doch rijke bereiding van mijn ma, met kroketjes, afgesloten met een stukje ijstaart.

Dan richting mijn schoonouders, waar ik niet kon weerstaan aan twee taartjes (een chocoladetaartje en een confituurtaartje dat in stukjes was gesneden voor Wolf maar dat hij bij nader inzien toch niet wilde) en een tweetal chocolaatjes.

En 's avonds, na mijn koor, had ik echt wel weer honger, zodat ik nog een paar boterhammen heb gesmeerd.

En toen stond er, verbazing oh verbazing, 92,8 op mijn weegschaal de volgende dag.

Vandaag was dat nog 92,2, maar toch... Mijn goede voornemens blijken dus echt niet te lukken. Zoals ik al eerder heb gestipuleerd: als het op eten aankomt, heb ik de ruggegraat van een verlamde kwal op wiet. Yay.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage