vrijdag 14 december 2007

Oh jee...

Daarnet een doos vol heerlijke koekjes en chocolaatjes en dergelijke van bij onze beste bakker gekregen. Gewoon omdat Delphine onze (voor het moment derde - hij staat te koop) auto mocht lenen toen die van haar man kapot was.

Bokkepootjes, truffels, chocolade, marsepeinkoekjes... Afschuwelijk lekker allemaal, en ik heb er al zo'n 5 van binnengespeeld.

Het ergste is dat ze zelf zei: 'Binnenkort op dieet-volgen.be' en ze grijnsde gemeen.

Ik HAAT het als mensen mijn zwakke plek kennen. Het smaakt me des te meer, en daar gaan mijn pogingen weer eens...

1 reacties:

Op 14 december 2007 om 17:44 , Anonymous Anoniem zei...

Hm, klinkt allemaal erg vervelend. 'k Ben blij dat ik geen zoetekauw ben, want mijn discipline is ook altijd ver te zoeken... Volgens mij moet je het anders aanpakken, want zo werkt het duidelijk niet. Maar vraag me dan niet hoe... :-S Kan je niet proberen zo weinig mogelijk zoet en vet in huis te halen? En geen poffertjespan vragen voor Kerst? ;-) Op zondag gewoon pistoletjes zonder croissants of koeken? Als je geen snoep en koek koopt in de winkel, moet je je enkel even inhouden in de winkel. Als je 's avonds in je zetel zit, hoef je je niet in te houden, want het is gewoon niet in huis... Misschien wil je wel snoep in huis voor je oudste zoontje, maar daar moet toch ook een mouw aan te passen zijn: leer hem ook gezond snoepen met fruit ofzo, of snoep maar heel af en toe samen met hem. Moeilijk, 'k weet het, aartsmoeilijk...

Ik probeer, euh... wil proberen mijn gebrek aan eetdiscipline te compenseren met meer discipline in beweging. Deze week een proefles fitness gevolgd, volgende week test ik nog een ander fitnesscentrum uit en dan schaf ik me ergens een kaart of abonnement aan. Hopelijk maakt dat ergens een beetje een verschil.

Hm, Kerst en nieuw liggen in 't verschiet. Misschien alle goeie voornemens dan maar in één keer uitstellen tot volgend jaar om verdere ontgoochelingen te voorkomen?

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage