woensdag 2 januari 2008

"Behandelend geneesheer"

Afgeklokt op een ronde 93 kilo deze morgen. Hmm.

Wat confronterend was, trouwens, was het papier dat ik kreeg van de verzekeringsmaatschappij. We zijn overgeschakeld naar een nieuwe maatschappij voor onze hospitalisatieverzekering. Daarbij heb ik dus alle mogelijke gegevens moeten invullen, zoals lengte, gewicht, bloeddruk, cholesterol etc etc.

Bart en de kinderen zijn probleemloos aanvaard. Bij mij echter stelde er zich een probleem, en moest mijn 'behandelend geneesheer' een paar papieren invullen. Het ging over mijn maagproblemen, mijn rugklachten, en... de verhouding lengte-gewicht, en wat daaraan gedaan werd.

Ik moest toch even slikken, eerlijk gezegd. Als zelfs de verzekering dat als problematisch ziet...

Enfin, nieuwe jaren zijn er om goede voornemens te maken. Drie keer raden...

1 reacties:

Op 23 januari 2008 om 11:25 , Anonymous Anoniem zei...

Hey, al drie weken geen bericht meer? Schrijf nog es iets...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage