zaterdag 27 februari 2010

Fruitloempia's

Ik had nog brikdeeg over van deze middag, en daarmee heb ik dan fruitloempia's gemaakt. Doodsimpel: appel en peer in blokjes snijden, twee koffielepels honing erbij, een snuifje kaneel, dat op je brikdeeg leggen, en toevouwen als een loempia. Een kwartiertje de oven in op 180 graden, et voila! Bijzonder lekker, zo warm uit het vuistje :-)

2 propunten per stuk.

fruitloempia

1 reacties:

Op 1 maart 2010 om 13:44 , Anonymous Anoniem zei...

Hey Gudrun,

Ik ben Angelique, ik ga ook op donderdag naar de weight watcherscursus in Doornzele... De laatste 2 weken ga ik wel niet meer 's avonds, ik ga 's middags omdat het mij beter past.
Ik volg je blog met veel belangstelling, vind het wel plezant. :-)
Heb een vraagje over die fruitloempia's... Hoeveel brikdeeg gebruik je per loempia, zo 1 velletje of de helft ervan?

Groetjes,
Angelique

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage