zaterdag 6 februari 2010

Gezond vandaag :-)

Sinds ik met WW begonnen ben, doet het hele gezin hier van gezond. Yup, zo zijn wij :-p

Als middageten heb ik een wokgerecht gemaakt, volledig volgens WW recept. Er zit mager varkensvlees in, broccoli, bloemkool, wortels, verse gember, paprika, en dan een sausje van rijstazijn, sojasaus, oestersaus, een beetje olie, en maïzena. Daar heb ik dan pasta bij gekegeld, en geef toe, het ziet er lekker uit he! En dat bord was helemaal voor mij, geloof het of niet, voor vier punten voor vlees en groenten, en vier voor 100 gr. gekookte pasta. Met WW heb je nooit honger, alleen zin in vanalles.

wok

Daarnet heb ik dan fruitsla gemaakt, met verse appel, banaan, druiven, kiwi, en een doosje ananas en perzik op eigen sap, in een kwart liter appelsiensap. Dat laatste kost me dan een half punt per portie of zo, maar dat vind ik niet erg. Diëten is soms nog zo slecht niet hoor! Alleen die koekjes en chocolade he...

fruitsla

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage