zaterdag 20 februari 2010

Weight Watchers 4

Hehe, alweer een kilo af! Jawel! Ondanks alle eetpartijen!

En ik heb zo mijn eerste sterretje bij de WW verdiend: je krijgt er eentje per drie kilo gewichtsverlies, omdat je dan een punt in BMI opschuift :-) Go me!

Officieel ben ik zo al 3,2 kilo kwijt op drie weken. Officieus - gewogen op mijn eigen weegschaal thuis, onder telkens dezelfde omstandigheden, zijnde 's morgens bij het opstaan in mijn ondergoed - zijn het er al iets meer dan vier. Ik heb nog net geen 97 zien verschijnen, maar dus wel al 98.0, en dat doet deugd.

Ik ben benieuwd wanneer mensen gaan beginnen merken dat er iets af is. 4 kilo is nog niet veel, I know, maar het komt wel. Ik ben in elk geval supergemotiveerd, nog steeds.

2 reacties:

Op 21 februari 2010 om 12:53 , Anonymous liza zei...

Goed bezig! Volhouden nu. Dit keer zit het er echt in denk ik, niet opgeven zoals vorige keer!

De receptjes met foto's zagen er heerlijk uit, ook voor iemand die niet op dieet moet. :-)

 
Op 22 februari 2010 om 12:07 , Anonymous Anoniem zei...

Die complimentjes gaan niet lang meer op zich laten wachten. 5kg is zo ongeveer een kledingmaat, dat valt al op. Is het niet omdat je nieuwe kleren moest kopen, dan omdat je oude er nu stilaan als slappe vlaggen bij hangen. In elk geval krijg je van mij al een dikke proficiat!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage