dinsdag 2 maart 2010

Chic

Gisteren was er klassenraad, en ik had er natuurlijk niet aan gedacht om extra fruit mee te nemen. Rond vijf uur stond ik dan ook voor de koekautomaat te twijfelen welke soort wafel ik zou nemen. Roeland, de werkman, passeerde en maakte een opmerking in de trant van: "Héla, da's wel niet gezond he :-p " Ik repliceerde dat ik honger had, geen tijd had om iets te halen, en dat er niet veel alternatieven waren. Waarop hij me prompt meenam richting de werkplaats en me liet kiezen uit appelsienen, bananen of mandarijntjes. Chic he!

Helaas stond ik een uur later toch weer voor de machine, en heb ik een Luikse wafel met chocolade binnengespeeld :-p 7 Propunten, niet te schatten zeg!

's Avonds ben ik dan gaan zumbaën, en ik heb het zelfs het hele uur uitgehouden! Ik stond natuurlijk niet te springen zoals het duracellkonijn daar vooraan, maar ik was toch wel trots op mezelf. En zweten!En 15 actieve punten binnengerijfd, jawel!

Thuis heb ik me dan beloond met een lange douche en een rijstpapje van vijf punten, en man, dat smaakte!

Toen ik me overigens deze morgen woog, ben ik drie keer opnieuw op de weegschaal gaan staan: 96,7! Bijna 6 kilo dus, in mijn eigen onofficiële telling :-p

Benieuwd voor donderdag, of het dan ook zo mooi zal zijn :-p

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage