donderdag 11 maart 2010

Dip

Ik ben eindelijk nog eens begonnen met sporten. Eén uur per week Zumba, het is niet veel maar het is in ieder geval beter dan niet bewegen. En daarmee is al het positieve nieuws op diëetvlak gezegd.
2 kilo lichter op 8 weken, het is het vermelden niet waard. Zeker omdat ik de laatste maand niets meer afgevallen ben. Tijdens de week valt het allemaal goed mee, dan kan ik me strikt aan de opgelegde punten houden. Maar de weekends, dat zijn en blijven mijn dooddoeners. En nee, mijn probleem is niet chocolade of andere zoetigheid maar wel bubbels, wijn en het feit dat ik graag op restaurant ga en kokerel. Voor mij is tafelen en uitgebreid koken een manier om mijn gedachten te verzetten, te ontspannen en te genieten van de mensen rond mij. Neem me dat af en ik word een chagrijnig mens.

De volgende weekends staan ook al volgepland met etentjes, kookclub en feesten. Hoe ik dit ga aanpakken én toch vermageren. Ik weet het niet. Hopelijk kom ik snel een grote portie moed, courrage en inzet tegen.

Labels: , , , , , , ,

2 reacties:

Op 11 maart 2010 om 13:50 , Anonymous Liza zei...

Kan je tijdens die kookavondjes dan niet die dingen koken die Gudrun (Witch, of ik weet niet hoe ze hier heet) kookt? Zij heeft toch al een aantal receptjes gepost die er heerlijk uitzagen en toch niet te veel calorieën hadden...

 
Op 11 maart 2010 om 16:06 , Blogger Estelle Folle zei...

Dat doe ik hoor, ik heb er hier zelf al een receptje gepost. Maar zelfs als je een light 3 gangen diner maakt zit je snel boven je punten en dan val ik niet af. En dan blijft er nog het probleem van de wijn want op één been kan je niet staan zeggen ze bij ons :-)

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage