woensdag 3 maart 2010

Het startsein is gegeven...

Iemand wie altijd en eeuwig bezig is met gezond, teveel, te weinig, te vet, te zoet, etc. etc. etc., maar altijd dat “TE” ervoor, vond het nu echt tijd om er eens iets ernstigs aan te doen. Hulp te zoeken...

Die iemand...dat ben ik!

Ik wil afvallen op een gezonde manier (zoals ik altijd al wou) maarrr....deze keer met de hulp van een coach en via Weight Watchers.
Natuurlijk heb ik al van alles geprobeerd om af te vallen, maar hield het nooit langer vol dan een week of 5 a 6.
Telkens ging het goed, ik viel ook af, maar dan kom ik op een punt dat de kilo’s even stil staan. Ja en dan, was ik al snel niet meer gemotiveerd en zocht allerlei excuusjes voor me zelf, dat ik nu wel tevreden was en het niet langer nodig was. Langzaam kwam ik weer in het oude patroon en alle kilootjes vlogen er weer aan. Vaak een beetje meer dan dat er af gegaan was.

Een echte jojo...dat ben ik!

Dit keer ga ik het zeker volhouden. Natuurlijk wil ik geen flater slaan. Ik wil niet nog een keer afgaan...niet hier voor de lezers en medelijners, niet op de WWcursus...en niet voor mezelf!
De eerste bijeenkomst van de Weight Watchers is dus al een week geleden. (Vanavond weegmoment, spannend!) 't Was leuk, gezellig en ben gemotiveerd buiten gestapt. Bij alles wat ik in mijn mond ga stoppen weet ik nu dadelijk hoeveel “propoints” ze waard zijn.


Het idee dat het rokje of shirtje of broek toch iets losser om mijn lijf zal zitten deze zomer is al een prettig idee. Dan denk ik ook direkt aan onze reis in juni en een leuk badpak, topjes, bloesjes enz..yeah!

Het enige dat ik wil is dat ik nu eens niet zo flauw ben dat ik terug na een paar weken ga opgeven. En net daarom wil ik die controle, die wekelijkse weegbeurt, de steun van een groep.... Ik doe het tenslotte omdat ik zelf baal van mijn gewicht en de steeds slapper wordende huid.

Slanker worden....dat WIL ik!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage