vrijdag 12 maart 2010

Stappentellertje

BUG_70116_Pedometer_104

Dat was ik nog vergeten: ik heb me gisteren toch laten vangen aan een gadget: een stappenteller, maar dan eentje van de WW.

Je moet je geslacht, lengte en gewicht ingeven, en op basis daarvan berekent het ding hoeveel stappen je idealiter minstens moet zetten per dag om gezond te blijven. Je hangt het aan je gordel of broekzak of zo, en het telt netjes af. Zodra je 'gezond' bent verklaard, begint de teller opnieuw te tellen, maar deze keer voor actieve propoints. Niet dat ik van plan ben om die punten te gebruiken, maar soit.

Heb ik dat ding nodig? Niet echt, vermoed ik: ik ben nogal het beweeglijke type. Maar toch was ik benieuwd, en ben ik uiteindelijk toch door de knieƫn gegaan, voor 14,95 euro, jawel.

Ik ben benieuwd.

1 reacties:

Op 16 maart 2010 om 18:10 , Anonymous Liza zei...

Interessant. Ik heb al een paar keer gehoord over het 10.000-stappen-plan ofzoiets, maar dat leek me zoveel op een dag? Da's bijna tien kilometer? Of toch tussen de vijf en de tien? Het lijkt veel, maar misschien stap je onbewust al veel meer dan je denkt... (?).

Laat es weten hoeveel jij volgens dat apparaatje moet stappen. (Ik heb hier een paar gratis stappentellertjes liggen, maar nog niet echt gebruikt eigenlijk, misschien moet ik dat eens doen.)

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage