maandag 7 februari 2011

Doorstart

Bijna een jaar heeft deze blog stilgelegen. Ik had daar een goeie reden voor: mijn dochtertje Merel is nu bijna drie maanden :-) Mijn gezondheidsproblemen waren dus niks minder dan een zwangerschap, en dat had ik compleet niet door. Wil je daar meer over weten, ga dan naar Merels site :-p

Diƫten als je zwanger bent, is geen goed idee. Je kan wel wat op je eten letten natuurlijk, en ervoor zorgen dat je niet al te veel bijkomt. Bij mij is het echter de omgekeerde wereld: ik vermager als ik zwanger ben, en nog geen klein beetje. Het feit dat ik me zo slecht voel, is daar niet vreemd aan natuurlijk.

Bij het begin van mijn dieet, nu een jaar geleden, woog ik (volgens mijn weegschaal, dus 's morgens bij het opstaan in een slipje, en niet op de weging bij de Weight Watchers) 102,6 kilo. Intussen weeg ik ongeveer 80. 23 kilo is er dus af, en ik ben niet van plan die er terug bij te laten komen. Echt niet. Naar de cursus kan ik voorlopig niet gaan omdat Bart nu op donderdag les volgt, maar ik heb nu wel de online versie van WW. Dat werkt ook, hetzij iets minder motiverend. Maar ik hou jullie wel op de hoogte. Het belangrijkste zijn die 23 kilo, en het feit dat ik deze keer vastbesloten ben die er niet meer bij te laten komen.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage