maandag 27 juni 2011

Fiets

Dat het buiten heet is, moet ik u niet vertellen. De dertig graden is vrolijk overschreden.

Ik moest opnieuw naar school om verder te coachen voor de proclamatie, en was eigenlijk niet zo gehaast. En dus heb ik de fiets genomen. Jawel, in deze hitte. Pal op de middag, want ik moest er om twee uur zijn.

Weet je, ik heb ervan genoten. Zelfs van de brug die ik over moest. Want met al die kilo's kwijt, viel het me op hoeveel vlotter het ging. Ik heb 12 minuten gedaan over die vijf kilometer, mét brug, in die hitte. Ik vond dat eigenlijk nog zo slecht niet. En moest ik meestal niet zo gehaast zijn en de kinderen nog moeten ophalen in het terugkeren, ik zou dat vaker doen.

Ik zou het in elk geval toch vaker moéten doen. Het heeft me toch vijf actieve punten opgeleverd :-p

1 reacties:

Op 31 juli 2011 om 20:31 , Blogger annie zei...

Bedankt Gudrun ik doe ook ww in Doorbzele snamiddags dus ken ik je niet ik vind het lezen van jouw ervaringen echt fantastisch en ook je receptjes doe zoo voort
DIKKE KNUFFEL 88
ANNIEhachle

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage