donderdag 18 augustus 2011

EA sports active

Ik heb me gisteren een EA sports active 2 pakket aangeschaft. Dat kwam vaneigens aan toen ik net op 't gemak op het toilet zat... Hebben jullie postbodes ook altijd zo'n geweldige timing? Anyway, ik heb het net even getest en ben begonnen aan de 21 cardio warm up challenge (of zoiets), en het is wel plezant! En ik ben ervan gaan zweten, vaneigens.


Ik ga over een paar weken eens een uitgebreide review schrijven, maar om me ondertussen gemotiveerd te houden ben ik op zoek naar vriendjes. Je kan namelijk groepen vormen en onderling competities houden, leuk toch?

Dus als jij ook dit spel hebt, laat dan iets weten, dan maken we een groepje aan.

Btw, als je al een wii hebt, dan kost dit spel nog maar 25€ (bij Bol), dus duur is het niet. Het pakket bestaat ook voor Xbox (al schijnt die kinect daarbij niet zo goed te werken) en Playstation Move.

Wie speelt met me mee?

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage