dinsdag 16 augustus 2011

Even voorstellen

Ik ben Elke, en ik ben al zowat 5 jaar af en aan aan het diëten. Erg goed gaat dat eigenlijk niet, ik begin eraan met volle moed, val redelijk wat kilo's af, en dan na twee maanden (telkens weer) verval ik in oude gewoontes. De redenen zijn altijd weer anders, maar ze zijn er wel: examenstress, deadlines, reizen, feestjes, verhuizen (en geen cursus dichtbij), ... weet ik veel wat allemaal.


Nochtans ben ik in de rest van mijn leven goed bezig. Ik haal straks mijn tweede diploma, ik heb een geweldig lief, krijg lovende kritieken op mijn thesis (hout vasthouden, nog niet geslaagd), combineer reeds een aantal maanden werken en studeren, dat werken doe ik ook best goed (en graag!), maar dat diëten wil dus maar niet lukken.
Belachelijk toch? Tijd dat ik eens een beetje ruggengraat kweek en doorzet...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage