dinsdag 16 augustus 2011

Weightwatchers Healthy Life Awards, de kickoff!

Gerrit lacht me er graag mee uit, maar ik kijk echt graag naar het Amerikaanse programma “The Biggest Loser”. De wilskracht die die mensen kweken doorheen de weken, de transformatie die ze doormaken, echt motiverend vind ik dat.

Dus toen ik werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de kick off van de Healthy Life Awards in Maasmechelen Village ging ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen.

De Healthy Life Awards is een wedstrijd van Weight Watchers waarbij cursisten vertellen hoe zij erin geslaagd zijn om af te vallen en hoe hun aangepaste voedingsgewoonten hun leven veranderd hebben. Acht Vlaamse en acht Franstalige finalisten werden geselecteerd op basis van de sterke getuigenissen die ze hadden ingezonden.

Het evenement vond plaats in Maasmechelen Village, meteen een goed excuus om daar eens te gaan shoppen! Het is bovendien enorm gemakkelijk te bereiken vanuit Brussel centrum: het shoppingcenter verzorgt namelijk een luxe busrit met een glaasje champagne inclusief! Niks gesukkel met treinen en bussen en overstappen dus :-)

Wat het shoppen betreft had ik zelf helaas nogal pech, doordat we net op het einde van de solden gingen was er amper nog iets in mijn maat… Gelukkig vond Gerrit nog een leuke jeans zodat we toch niet met lege handen naar huis gingen (en die kadobon van Weightwatchers ook van pas kwam ;-))

Het is er wel heel aangenaam shoppen, niet te druk (ook al stond de parking vol), enorm proper (vergeleken met de veldstraat of de nieuwstraat…), extreem vriendelijke verkoopsters (zonder dat ze daarom opdringerig waren), supersnelle bediening in het restaurant, … Ik denk dat we wel eens teruggaan buiten de solden!

Maar terug naar de Healthy Life Awards dus.

Bij de kickoff kregen de kanditaten een korte stoomcursus kleurenanalyse, waarna ze mochten gaan shoppen. Om de beurt werden ze ook mooi opgemaakt en toen volgde er een fotosessie, en het viel me op dat iedereen toch nog wat verlegen was, al zagen ze er allemaal goed uit!

Deze kick-off was vooral een kennismaking voor de dames onderling, en de foto’s waren vooral nodig voor de website die volgende week online gaat.

De echte wedstrijd begint maandag. De kandidaten voeren elke week een leuke opdracht uit (het maken van een eigen fitness video bijvoorbeeld), waarmee ze stemmen moeten verzamelen. Elke week valt degene met het minste stemmen af…

Ik ga het hele proces in ieder geval volgen op de website, ik ben benieuwd om te zien hoe ze verder gaan evolueren doorheen de wedstrijd!

Maar waar ik persoonlijk het meeste naar uitkijk is het heropenen van de cursus hier in Brussel in september, nog 3 weken geduld…

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage