donderdag 11 augustus 2011

Yes!

Vorige weken had ik het echt lastig. Het ging me totaal niet af. Vorige week op de cursus besloot ik echter me te herpakken, en had ik zelfs een weddenschap gesloten met een paar medecursisten, en vooral dan Julie en coach Marianne: we gingen minstens een halve kilo kwijt zijn. Ik heb me er dan ook echt wel aan gehouden: alles is netjes gewogen en geteld deze week. Ik geef het toe: mijn extra punten waren ook op, en vooral aan snoep en chocolade, maar alles binnen het budget.

Ik stond dan ook te glunderen op de weegschaal: 1.6 kilo eraf! Let wel, dat is op de cursus, ik moet het morgenvroeg nog zien op mijn eigen weegschaal, zonder kleren en onder dezelfde omstandigheden, maar bon. Julie was zelfs twee kilo kwijt! Marianne had nogal een zwaar weekend gehad, en was blijven steken op hetzelfde gewicht, helaas. Ze had echter toch geen tijd om mee te gaan, dus zo erg was het niet. Volgende keer beter dus.

Julie en ik zijn dan hier in Wondelgem in de Beauté Lounge iets gaan drinken. Knappe locatie trouwens, ze kijkt uit op het openluchtzwembad, en de zeteltjes zitten supergemakkelijk. Ik vrees dat ik mijn goeie resultaten wat heb gehypothekeerd met een warme choco, een ice tea en wat nootjes, maar kom, ik heb een heel gezellige avond gehad. Ik heb twee weken om er een kilo af te krijgen, maar eerst wordt het nog een zwaar weekend, met taart en pizza op zondag.

Maar we gaan er toch voor gaan!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage