woensdag 7 september 2011

Eerste bericht

Hoi,
Ik ben nieuw in deze groep en ik zal even kort mijn belevenissen nu neerpennen. Ik woog eind vorig jaar bijna 100 kg, dat is dus evenveel als op het einde van mijn tweede zwangerschap en dus was dat voor mij toch wel de klik om nu eens echt serieus te beginnen opletten. Ik volgde toen een proteïnedieet, u weet wel, of niet, met vieze drankjes om te drinken en papjes en zo. Ik deed dat 2 weken en toen was ik 5kg kwijt! Maar helaas, dit kon ik niet volhouden en even later waren ze er bijna weer volledig weer bij... :-(. Een tijd later heb ik mij aangesloten bij de Weight Watchers online, met een korting, en dat ging wel makkelijk: de eerste week bijna 2 kg af! De volgende weken al heel wat minder, en in de vakantie ging het helemaal om zeep. Waar ben ik nu: terug streng de Weight Watchers online beginnen doen vanaf vorige week zondag (dus dag 4 nu) en ik zit ook iedere avond op mijn hometrainer. Dat met die hometrainer is nieuw, sporten heb ik eigenlijk nooit gedaan, enkele jaren terug wel wekelijks gaan zwemmen, maar sindsdien niets... Van Weight Watchers mag je maar 1 keer per week op de weegschaal staan, dus zondag: spannend!
Tot de volgende!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage