zaterdag 10 september 2011

Fruitsla


's Avonds nog een hongertje (of eerder een goestje), en niet meer mogen snoepen van uw dieet, omdat ge door uw WeightWatcherspunten heen zit?

Wel, maak u dan een grote kom fruitsla!


Ik heb wel een half uur staan snijden, dat wel, maar daarna had ik een overheerlijke, gezonde fruitsla in een grote grote kom, genoeg voor een portie of zes, vermoed ik.

Een appel, twee perfect rijpe peren, een kiwi gold, een goeie poot druiven (die ik nog ontpit heb), twee bananen en een blik ananasstukjes op sap. De nectarines waren helaas nog niet rijp genoeg.

Geef toe, ge zoudt daar toch goesting in krijgen als ge het ziet/leest?

Mijn week was trouwens niet zo goed geweest, nogal wat gaan eten en uiteindelijk het ook niet meer geteld/opgeschreven, alleen toch een beetje opgelet. Op de cursus was ik gelijk gebleven, gisterenmorgen op de weegschaal 200 gr. bij. Ach ja, ups and downs, we komen er wel. Ik heb tenminste niet echt het gevoel dat ik aan het diƫten ben, en dat is veel waard.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage