zondag 18 december 2011

Confrontatie

71.4. Dat zei de weegschaal net. Ik kan niet zeggen dat het een verrassing was, hij zei dat een aantal weken ook al. Het was zelfs iets meer, hoeveel meer, dat heb ik een beetje verdrongen. Gelukkig eet ik de laatste weken vrij goed. Niet meer eten dan ik honger heb, dat heb ik toch al geleerd van Weightwatchers. Maar verder is er nog wel werk aan mijn levensstijl, anders ga ik keihard de 80 kilo uit...

Een jaar of 4, 5 geleden bereikte ik de 60 en ik vond dat teveel, ik wou vermijden dat ik ook een ongezond BMI zou krijgen. En ik ben afgevallen, met Atkins toen, en daarna ook met Weightwatchers. Ik hield het alleen nooit lang genoeg vol om mij die gezonde gewoontes eigen te maken...

Maar nu moet het dus gedaan zijn. Ik heb ongelofelijk veel bereikt dit jaar, maar dat dit me nog steeds niet is gelukt, dat steekt...

Als ik in de spiegel kijk, dan valt het allemaal wel mee. Maar de camera die ontwijk ik, bij foto's van mezelf krimp ik ineen van schaamte. Ik verberg dat zoveel mogelijk, maar het is zo.

Genoeg dus. Er moet 15/20 kilo af. Moeilijk te zeggen hoever ik precies wil gaan. 50 kg is misschien aan de lage kant, zelfs voor een klein meisje als ik...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage