maandag 2 januari 2012

Goed begonnen is half gewonnen, toch?

Ongeveer een week voor mijn verjaardag, 23 december, ben ik op mijn eten beginnen letten. Met het idee van 2012 te beginnen zonder feestkilo's. En ik heb succes gehad, na nieuwjaar zegt de weegschaal dat er een kilo af is! Goed begonnen dus :-)

Vanaf vandaag ben ik weer serieus aan het tellen, met als vage, voorlopige doelstelling dat ik er beter wil uitzien op de foto's van onze komende vakantie in maart. Dichtbij genoeg om echt motiverend te zijn. Een aantal kilo's wil ik er niet opplakken, ik weet nog niet goed hoe mijn lijf gaat reageren op slechts 26punten per dag en ik wil me niet frustreren als ik het niet haal. Als ik elke week de gezonde gewoontes kan aanhouden (water, groenten en fruit, calcium, vet en beweging) dan ben ik content!

Zondag wordt in ieder geval een uitdaging: mijn familie komt op koffie-en-taart bezoek. Dus eerst een middag taart bakken, dan een middag eten. Ik maak het mezelf niet bepaald makkelijk he...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage