donderdag 2 februari 2012

Bikini of bikiwel?

Over welgeteld 5 weken stap ik op het vliegtuig richting Kaapstad, qua motivator kan dat goed tellen. Binnenkort moet ik dus gaan bikinishoppen, want een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe outfit.
Voorlopig zit ik mooi op schema, per week val ik zo'n 500g af. Geen recordcijfers, maar de getalletjes op mijn weegschaal gaan gestaag naar beneden. De voorbije dagen waren niet eenvoudig, veel jarigen op het werk (inclusief zelfgebakken taartjes en merenguesoesjes) en de heerlijke keuken van mijn mama in het weekend.
Ik doe hard mijn best om sommige dingen te laten en me aan de punten per dag te houden (af en toe wat rekenen met de weekpunten).
Hopelijk kan ik het zo vasthouden en over een week of 2 zonder gĂȘne de paskamers induiken op zoek naar een fleurige bikini.

1 reacties:

Op 19 februari 2012 om 23:51 , Blogger Elke zei...

Vintage badpakken zijn anders ook wel cool ;-)

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage