zaterdag 3 november 2012

Vis onder een korstje

Dat nieuwe kookboek van de Weight Watchers, Gezond Gezin, is toch wel een van de beste die ik al gehad heb! Ik heb me vandaag geriskeerd om een recept te maken met vis, en de jongens waren er zot van! Serieus, Wolf vroeg om dat vaker te maken, zo lekker vond hij het.
viskorst
Op zich is het niet moeilijk (al ben ik, zoals altijd, wel afgeweken van het originele recept): ik heb verse pangasiusfilet geblancheerd in visbouillon, en dan in een ovenschotel gelegd, met daarop geblancheerde wortel, erwtjes, paprika en een klein beetje courgette, en dan daarop geprakte aardappelen waar olijfolie, paneermeel en kaas door geroerd waren. Oh, en op de vis was nog een melksausje met peterselie. Bijzonder smakelijk, 9 pp per persoon, en op pagina 159 van Gezond Gezin.
viskorst2

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage